Grafische afwerkingen

De grafische afwerking is de kers op de taart.

Wij zijn uitgegroeid van ontwerpers naar digitale printers tot en met een bedrijf die alle grafische afwerkingen aan kan. Opdrachtgevers hebben ervaren dat COPY Digitaal een bedrijf is waar ze de afwerking van hun printwerk met een gerust hart neer kunnen leggen. Met de zekerheid dat opdrachten snel en vakbekwaam worden afgewerkt.
copy digitaal ontwerp printing afwerking enkhuizen Afwerking:
Snijden - Vergaren - Wire'o binden - Vouwen - Perforeren
Rillen - Boren en banderen - Nieten, ringnieten & rondhoeken
Garenloos inbinden - Lijmen - Lamineren - Plastificeren
copy digitaal ontwerp printing afwerking enkhuizen Onze afwerkingstechnieken zijn bijna grenzeloos. Zonder een mooie en representatieve afwerking is het zonde van al het werk. Jouw werkstuk, reader of verslag wordt helemaal compleet door ze netjes af te werken met een mooie bindmethode, wij binden in met plastic ringbandjes, metalen wiro-binding of garenloos ruglijmen. De voor en achterkant kan afgewerkt worden met een transparante film en of een kaft in kleur. Ook grotere werkstukken kunnen voorzien worden van een mooi vierkleuren omslag. Nieuw is de ringmethode voor kalenders. Deze kunnen voorzien worden van een metalen wiro met een uitsparing voor een ophanghaakje. Zodoende heb je een omklapbare kalender.

Wij kunnen diverse maten boekjes voorzien van een nietje of desgewenst van een oognietje (dit is ideaal voor bijvoorbeeld in een ordner).


Copy Digitaal en Eurodruk Zwaag
Adres:

De Oude Veiling 112, 1689 AD Zwaag

Tijden:

Ma. t/m vr. van 08:30 tot 17:00 uur

Telefoon:

0229-275028

Mail:

info@copydigitaal.nl