Grafisch ontwerp

Van visitekaartje tot aan een complete huisstijl, drukwerk en website.

Met gerichte diploma's en ruim 9 jaar ervaring in het vak, is onze grafisch ontwerper een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Met al zijn kennis en ervaring maakt hij zeer uiteenlopende ontwerpen. Van een feestelijke uitnodiging voor de particulier, tot een volledig nieuwe huisstijl voor een bedrijf. Op elk vlak is hij kundig, en dat maakt de mogelijkheden voor jou eindeloos.
copy digitaal ontwerp printing afwerking enkhuizen Met de uitgebreide kwaliteiten kunnen wij voorzien van een uniek grafisch ontwerp op maat. Wil je eens iets anders, iets aparts? En ook nog voorzien van een gepersonaliseerd design op maat? Zoek dan niet verder, je bent bij ons aan het goede adres.

Wat maken we zoal naast ons drukwerk:
- huisstijlen
- logo's
- brochures
- visitekaartjes
- maandblad en krantjes
- toegangskaartjes
- uitnodigingen
- betaalbare websites ook voor mobiele telefoon (wordt verzorgt door onze professionele partner)
copy digitaal ontwerp printing afwerking enkhuizen Kom gerust eens langs voor een kennismaking. Zo kunnen we direct een duidelijk beeld krijgen van de wensen, en kunnen we samen de ideeën gaan uitwerken. Na overleg en goedkeuring van het ontwerp zal de opdracht vervolgens zo snel mogelijk voor je worden gerealiseerd.


Copy Digitaal en Print Creations Enkhuizen
Adres:

De Dolfijn 9  -  1601 ME Enkhuizen

Tijden:

Ma. t/m vr. van 08:00 tot 16:30 uur

Telefoon:

0228-351088

Mail:

info@copydigitaal.nl